– Vi kan ikke spare på vintervedlikeholdet

– Når vi bor i en by som har de vær- og føreforholdene som Trondheim har, så kan vi ikke spare på vintervedlikeholdet, sier Venstres kommunalråd i Trondheim, Jon Gunnes. – De samfunnsøkonomiske omkostningene av dette er så store at det er uansvarlig av de rødgrønne å skjære ned på dette området.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Portrett Jon Gunnes

I Venstres budsjettforslag foreslå vi å opprettholde 2008-nivået på vintervedlikehold, noe som er et absolutt minimum for å sikre framkommelighet og ikke minst folks trygghet i trafikken.

– Vi kan ikke tillate at vi får flere ulykker på mennesker ved å ikke ha et tilfredstillende vedlikehold på vinteren. Innbyggerne vil ikke ha forståelse for forbud mot piggdekk hvis ikke vintervedlikeholdet opprettholdes på dagens nivå, sier Gunnes.

Du kan lese mer om kaoset på veiene i Trondheim i Adressa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**