– Vis din støtte til krigens ofre i Midtøsten

Torsdag 8.januar 2009 kl. 19:00 går hele Norge i fakkeltog til støtte for krigens ofre i Midtøsten. – Vi oppfordrer alle som ønsker en fredelig løsning på konflikten i Midtøsten til å slutte opp om denne brede og tverrpolitiske fredsmobiliseringa, sier stortingskandidat Guri Melby (bildet).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Guri Melby

– Gjennom nyhetssendingene får vi hver dag, hele tiden, oppdateringer og meldinger om lidelsene sivilbefolkningen i Gaza nå opplever. Vi kan ikke gjøre så mye annet enn å vise vår støtte og vårt engasjement, og gjennom å delta i denne mobiliseringa gjør vi nettopp det, sier Melby.

I Trondheim går fakkeltoget fra Torget kl. 19:00, ned Munkegata, Olav Trygvasons gate og opp Nordre gate. Fakkeltoget avsluttes med appeller.

Mer informasjon om aksjonen kan du lese på hjemmesidene til Trondheim Røde Kors.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**