Ungdom bør få stemme på dei vidaregåande skolane

Når Arendal bystyre i dag skal vedta om det skal vere åpne vallokaler i stortingsvalet til hausten, vil Venstre stemme for at elevar i vidaregåande skole kan stemme på skolen. Vensgtre meiner dette vil auke frammøteprosenten for ungdom vesentleg, og vere ei styrke for folkestyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Anne Solsvik og Jan Kløvstad 7

Foto: Åsmund Aqissiaq Kløvstad

I tillegg vil Venstre stemme for at stemmelokalet i Arendal rådhus er åpent både søndag 13. september og mandag 14. september, og i resten av kommunen mandag 14. september, melder bystyremedlemene Anne Tørå Solsvik og Jan Kløvstad.

Saka kjem opp i bystyret i dag 29. januar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**