Vil ha avgift på overvåkning

I går la Lars-Henrik Paarup Michelsen frem forslaget på Bergen Venstres årsmøte, hvor det ble vedtatt. – I dag er det stort sett juridiske virkemidler som man bruker for å verne om privatlivet. Personvernkommisjonen mener man bør supplere med økonomiske virkemidler, og det synes jeg er en god idé, sier Michelsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Lars Henrik Michelsen

– I samfunnet i dag er det så godt som ingen anonyme steder igjen hvor man kan være fri fra registrering og overvåkning. Personvern er en knapp ressurs. Vi tror at om man legger en avgift på kameraovervåkning i det offentlige rom, må de som vil sette i gang slik overvåkning ta en ny runde med seg selv, sier Lars-Henrik Michelsen til bt.no.

Les hele saken på bt.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**