Kirsti Dale sier hun har erfaringen som skal til for å bli 2. kandidat

Nominasjonskomiteen har forelått Kirsti Dale på 2. plass. Men i går ble Karl Andre Birkhol fra Stranda lansert som 2. kandidat på en alternativ liste som vil bli presentert på partiet sitt nominasjonsmøte. Tidligere har også Steffen Falkevik lansert seg selv som en sterk 2. kandidat og har utfordret Dale.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Karl Andre Birkhol

Foto: Sunnmøringen

Nrk skriver at Kirsti Dale vil kjempe for 2. plassen og liker at det blir kamp om 2. plassen. Ingen tror at Leif Helge Kongshaug vil bli utfordret som førstekandidat. I dag sitter Kirsti Dale i formannskapet i Ålesund og har erfaring fra fylkesstyret og kommunepolitikken i Ørsta og Ålesund. Alt ligger til rette for et meget spennende nominasjonsmøte i Ålesund

steffen falkevik

Foto: Børge Rød

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**