Venstres 125-årsjubileum

Norges eldste politiske parti har feiret sitt 125-årsjubileum. Hovedorganisasjonen feiret i Gamle Logen i Oslo 28. januar med innledninger ved Lars Sponheim, Trine Skei Grande, Odd Einar Dørum m.fl. De kunstneriske innslagene bidro blant andre Anneli Drecker og Kulturentusiastene med.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Tonje og Gunnar Knudsen

Foto: A.Hovstø

Telemark Venstre
markerte Venstres 125-årsdag på Borgestad Gård som var Gunnar Knudsens hjem. Telemark Venstres 1. kandidat til stortingsvalget, Tonje Løwer Gurholt, holdt en appell der hun trakk paralleller mellom de sakene Venstre arbeider med i dag og flaggsakene fra Venstres storhetstid i første del av forrige århundre.
Erik Borgestad stod for en historisk omvisning for deltakerene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**