Nei til statlig leggetid

Nord-Trøndelag Venstre sier nei til regjeringspartienes ønsker om innstramning i de statlige reguleringene av skjenketidene. Det kan ikke være slik at vi skal ha en felles statlig leggetid i dette landet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Mat, vin, glass

Foto: Microsoft

Regjeringspartiene har i sine partiprogrammer foreslått at det skal være forbudt å selge alkohol på byen etter kl. 02. I dag er det lokale myndigheter som bestemmer om de vil stenge skjenkingen tidligere.

Dette er formynderstaten på sitt verste. Det kan ikke være sånn at sosialistene i Oslo skal bestemme når myndige borgere skal kunne ta seg en øl. Nord – Trøndelag Venstre vil fjerne alle statlige reguleringer på skjenketider. Nord – Trøndelag mener lokale myndigheter er fullt i stand til å finne gode lokale løsninger da forholdene er vidt forskjellige i Oslo og f.eks Rørvik eller Levanger.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**