Asyl

I dag meldes det at Link har inngått leieavtale av Egra, dette gleder vi oss til

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


NRK sørlandet melder dette i på deres hjemmeside.

Vi i Grimstad Venstre synes dette er bra og en nødvendig etablering. I vår ideologi ligger en tanke om at det å hjelpe andre som trenger det er viktig. Som leder har jeg stusset litt på at en del i Grimstad har agresjon mot Hamsuns holdninger samtidig som de ikke ønsker å hjelpe mennesker fra andre land. For meg er dette et paradoks, og en ideologi jeg ikke kan støtte. Jeg håper og tror at de som kommer til vår by vil bidra med mye kompetanse som vi ikke har, og at det vil gi mange positive ringvirkninger for idrettslag og bedrifter i kommunen. Det er jo slik at Link trenger å kjøpe varer og tjenester i nærmiljøet. Har du andre synspunkt eller argument er du fri til å ytre dem her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**