-Ryan må ta grep

Samene i Nord-Trøndelag står foran store utfordringer, der tapstall på grunn av rovdyrpolitikken utfordrer hele eksistensgrunnlaget for deres virksomhet, sier stortingsrepresentant for Venstre Andre N. Skjelstad. – Jeg har stilt en rekke spørsmål til SVer Erik Solheim, men viljen og evnen til å gjøre noe fra miljøministerens side er ikke tilstede.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

-Da blir det hult å høre på SVs parlamentariske leder Inge Ryan, at dette skal han gjøre noe med når han blir fylkesmann, sier Skjelstad. Det er nå Ryan har mulighet til å gjøre noe med dette når han er parlamentarisk leder for et av regjeringspartiene. – Dette er etter min mening bare å tåkelegge hele problematikken fra Ryan sin side. For i den situasjonen sørsamene er oppe i nå, er det nå det trengs handling, sier Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**