Vernevetaran feiret Østensjøvannet

Odd Einar Dørum har i en årrekke kjempet sammen med lokale aksjonister for vern av Østensjøvannet. Han var derfor selvsagt til stede da Østensjøvannets Venner feiret 25-årsjubileum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Odd Einar

Foto: Anniken Holtnæs

Stortingsrepresentant, tidligere statsråd og medlem av Østensjøvannets Venner, Odd Einar Dørum, stilte seg til rådighet for fremtidige prosjekter, samtidig som han oppfordret foreningen til å sette seg høye ambisjoner.

– Dere har bevist at det umulige er mulig. Nå må dere sette ambisjonene så høyt at folk gisper, og så fylle dem med innhold. Slåss for at Østensjøvannet skal bli bynasjonalpark! Det vil bli smertefullt, og dere vil trenge mye tro, håp, kjærlighet og uutholdenhet. Fortsett med det dere har gjort, vær vaktsomme, men ta vare på gleden. Ta ambisjonen og løft fanen! sa Dørum til stor applaus fra salen.

Les mer i Nordstrands Blad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**