Earth Hour i Arendal – etter Venstreinitiativ

Laurdag 28. mars kl 20.30 til 21.30 oppfordrar vi alle til å slokke lyset i verdas største miljøkampanje. Arendal kommune er med, etter at Anne Tørå Solsvik, Dega Abdi Aman og Jan Kløvstad fremma interpellasjon til bystyremøtet i januar i år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Les om bystyrebehandlinga her.

Venstres Cathrine Høyesen Hall og Helene Falch Fladmark har vore aktivt med i planlegginga, og Venstre har stand på Sam Eydes plass laurdag 1100-1400.

Detaljane i arrangementet blir presentert for pressa onsdag 25. mars kl 1200. Der vil Arendal kommune fortelle om samarbeidet med restaurantnæringa, nærlingslivet, kulturlivet og eit eige arrangement på Sam Eydes plass laurdagskvedlen. Følg med!

Les meir om Earth Hour her, og etter 25. mars også om det lokale arrangementet på FN-byens heimeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**