Urimelig fordeling av yrkesskadeerstatning

-Det er ikke rimelig at yrkesskadeerstatning fordeles så ulikt mellom kvinne— og mannsyrker. Dette er dypt urettferdig, sier stortingsrepresentant André N. Skjelstad. Likestillingsombudet anklager Arbeids- og sosialdepartementet for lovbrudd.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

-Det beste er hvis vi i større grad kan forhindre at skader oppstår. Det må satses mer på forebygging av tunge løft i omsorgsyrker. De tunge løftene er i liten grad i industrien, de er i omsorgsyrker. Det er alt for lite godt teknisk utstyr i denne sektoren, og det er altfor lite forskning på nyvinnende teknologi på dette området, sier Skjelstad.

Les hele saken på Dagbladet.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**