Ventetiden kan bli laaaaaaang…

Hvorfor prøver posisjonen i Vestby å forlede oss til å tro at saken om idrettshall på Sole ikke handler om det skal bygges en storhall?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Kjell Bakke hevdet hardnakket at saken handlet om regulering av tomten som hallen skal ligge på. Hadde det vært politisk vilje blant de med flertall, hadde spaden vært satt i jorda for lenge siden. Det er vanskelig å forstå at de handler for barnas beste i denne saken. Ungene på Vestby skole vil etter all sannsynlighet tilbringe mange vintre på jordet med ski på beina. Fortsetter Ludvigsen og hans følge å presse på for storhall vil vi nok snart se flere store skiløpere fra Vestby med årene.

Storhall

Jeg er meget overrasket at ikke fler enn representant Bogstrand tar til motmæle mot denne uansvarlige politikken. Bogstrand skal ha full honnør for hennes modighet og at hun tør å kalle en spade for en spade. Nå får vi, med tanke på barna, be om at den spaden snart settes i jorda.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**