Hjertesak ble vedtatt

Meløy Venstre er storfornøyd med at det i dag enstemmig ble vedtatt at Meløy kommune går inn for bedriftshelsetjeneste for alle ansatte fra 01.01. 2010. Dette er noe partiet har jobbet målrettet med i flere år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Det står i Meløy Venstres program for 2007-2011, vi har det med i Tukthuserklæringen, vi hadde en årsmøteuttalelse på det i fjor og vi har fått få det inn i kommuneplanen. Det har også vært jobbet med det i forbindelse med kvalitetskommuneprosjektet.

Den nye forskriften som nettopp er kommet sier at kommunen er pliktig å ha ordning som omfatter ca 90 % av alle ansatte. Vi tror og håper, at sykefraværet vil reduseres nå når kommunestyret vedtok at alle ansatte skal få bedriftshelsetjeneste.

Om tjenesten skal organiseres i egen regi, i et interkommunalt samarbeid eller man skal kjøpe den, får bli en politisk debatt framover. Mange bedrifter har erfaringer med bedriftshelsetjeneste. De kan bistå oss med å finne løsninger som blir best mulig for våre ansatte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**