Bostedsløse i Porsgrunn

Media i Telemark har den siste uken rettet søkelyset mot et oppholdssted for bostedsløse i Porsgrunn. NRK Østafjells tok med seg varaordfører i Porsgrunn, Siren Johnsen (V), på en befaring til de gamle skaterampene på parkeringsplassen ved Gamle Urædd, der bostedsløse har innredet permanente “boliger”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Siren Johnsen

Foto: Fotograf

Varaordføreren ble forferdet over at mennesker lever under så uverdige forhold i Porsgrunn. Hun er usikker på hvordan kommunen kan få ryddet opp i situasjonen så lenge man ikke vet hvem som har tilhold i de gamle skaterampene. Laila Finkenhagen i Porsgrunn kommune har senere bekreftet i media at kun innbyggere med bostedsbevis har rett til å få overnatte på kommunens natthjem. Politiet opplyser at menneskene som har oppholdt seg i rampene tilhører tiggermiljøet i sentrum.
innslag fra NRK Østafjells 25.03.09 HER
Les artikkel i ta.no HER
Les artikkel i pd.no HER

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**