Studiering – valgkamp

Bodø Venstre som det største lokallaget skal gjøre sitt for at fylkespartiet når vårt mål – Berit Woie Berg på Stortinget!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Bodø Venstre gjennomfører pinsehelgen, mandag 1.juni kl 10-15, siste del av en studiering til inspirasjon og strategiplanlegging.

Vi har nå en reel mulighet til å gjennomføre en kanon valgkamp i Bodø. Med stor fokus, samt ressursmessig og økonomisk bistand fra Sentral Venstre og fykeslaget. Men da må vi ha en god strategi og studeringen til helga følger et opplegg fra Venstres hovedorganisasjon som skal bistå oss i å utvikle en god, gjennomarbeidet og troverdig valgkamplan.

Politikken har vi. Fylkes beste toppkandidat har vi. Bodø er det største lokallaget. Vi har de beste forutsetningene for å lykkes — MEN nøkkelen til suksess ligger i engasjerte venstrefolk som kan bistå med stort og smått. Vi trenger ungdommen, vi trenger de nye medlemmene og ikke minst trenger vi dere som har vært ute i en høstdag tidligere og har erfaringen og kunnskapen lokallaget trenger. Ingen vinner på planer alene, så vi trenger gode venstrefolk som kan bistå med stort og smått. Nå starter den lange valgkampen, og vi håper mange kan komme innom en eller flere ganger i løpet av kommende helg til inspirasjon og planlegging.

Nordland Venstre med Berit Woie Berg skal på stortinget til høsten, og vi skal hjelpe henne med å nå dette målet
Vel møtt.

Venstre i sentrum
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**