Vellykket møte med Kvassheim og Larsen

Kort referat fra møtet i Sjøbodene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


“Klimakrisen i skyggen av finanskrisen” var emne for kvelden med fordrag av Gunnar Kvassheim i Sjøbodene 26.mars-09. Det var et interessant foredrag om klima og miljø, og vi fikk også siste nye informasjon om tilstanden på Sellafield. Anne Margrethe Larsen fortalte om sitt arbeid også i Utenrikskomiteen.

Det var en engasjert forsamling, og mange spørsmål ble stilt både om miljø og andre ting som forsamlingen var oppptatt av. De måtte benytte anledningen når vi først var så heldige å ha to stortingspolitikere på besøk. Både publikum og vi fra lokalllaget var godt fornøyd med kvelden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**