– Jeg er alltid ute for å fremme Venstres saker

– For 40 år siden besøkte jeg Selbu og kom da i prat med en selbygg som lurte på om jeg drev valgkamp selv om det fortsatt var 3 1/2 år igjen av stortingsperioden. Da sa jeg at jeg alltid er ute for å fremme Venstre og partiets saker. Det var jeg den gang og det er jeg nå, svarte Odd Einar Dørum til avisa Opdalingen da han besøkte Oppdal onsdag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Odd Einar Dørum

Sammen med stortingskandidat Guri Melby hadde Odd Einar Dørum avsatt dagen til å reise rundt i Oppdal. Guide for besøket var den drevne lokalpolitikeren Odd Gunnar Jære Hoel. Til lokalavisa begrunnet Dørum dette besøket med følgende:
— Slikt er til å lære av. Det jeg hører og ser ute blant folk tar jeg med meg videre i mitt stortingsarbeid.

Guri Melby

Guri Melby
Foto: Ole Morten Melgård

Første stopp på rundturen var hos skiferbedriften Minera i Drivdalen for lære enda mer om skiferindustrien. Videre besøkte gjestene sportsbutikken VPG, en bedrift startet i det små av unge gründere i Oppdal, og som nå har vokst seg stor. Deretter gikk turen til Oppdal videregående skole før formiddagen ble avsluttet på Haugen leirskole. På kvelden stod et åpent folkemøte om «kvalitet i skolen» på Aune Barneskole på agendaen.

På spørsmål fra lokalavisa om han hadde startet valgkampen svarte han at det driver han hele tiden: — For 40 år siden besøkte jeg Selbu og kom da i prat med en selbygg som lurte på om jeg drev valgkamp selv om det fortsatt var 3 1/2 år igjen av stortingsperioden. Da sa jeg at jeg alltid er ute for å fremme Venstre og partiets saker. Det var jeg den gang og det er jeg nå.

Du kan lese om denne saken i torsdagens utgave av Opdalingen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**