Ja til god skoleledelse

FrP ønsker å innføre et system der skolen skal styres av foreldrene. Venstre mener dette blir å eksperimentere med skolen. Foreldre er en stor ressurs for skolene, og men å lage et system der lærere og skoleledelse ikke skal få lov til å være med på å bestemme skoleutviklingen blir helt feil, mener Venstre. Lærere og skoleledelse er fagpersoner som ser alle elevene på en skole, og må derfor ikke spilles ut over sidelinjen verken når det gjelder styringen av skolen eller skoleutviklingen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Leder av Tønsberg Venstre og stortingskandidat fra Vestfold FrP diskuterte saken på NRK Vestfold sin 1630 sending. Debatten mellom de to kan du høre HER

Hilmar Flatabø

Foto: Privat

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**