Aksjon 4-20-20 ruller videre

I går var Guri Melby, Jon Gunnes og Julia Iablokova ute og samlet underskrifter for 4-20-20-aksjonen. Der opplevde de å få bred støtte fra folk. – Det er tydelig at folk i Trondheim ønsker seg en raskere togforbindelse til Oslo, sa Guri Melby.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Logo Trondheim-Oslo 4-20-20

Kampanjens navn, 4-20-20, viser til en ambisjon om at toget mellom Trondheim og Oslo ikke skal bruke mer enn 4 timer innen 2020. For å få til dette, må strekningen prioriteres høyere i Nasjonal Transportplan som vedtas i vår.

Guri Melby

Foto: Ole Morten Melgård

Aksjonen fant sted både på jernbanestasjonen i sentrum, og på stasjonen i Trondheim. – Omtrent alle vi har møtt ønsker å få informasjon om aksjonen, og de vil også skrive under. Det er et tegn på at dette er en sak stortinget bør prioritere i Nasjonal Transportplan, sa Melby.

Mer informasjon om kampanjen og hvordan du kan bidra, finner du her.

Her kan du se innslag om kampanjen i TV-Adressa den 21/4.

Her kan du høre intervju med Guri Melby om kampanjen på NRK Trøndelag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**