Alstahaug Venstre representert på landsmøtet

Hanne Nora Nilssen fra Alstahaug Venstre er èn av Nordland Venstres delegater på landsmøtet i år. Dette blir Nilssens første landsmøte. Sammen med toppkandidatene Berit Woie Berg (Steigen), Arne Langset(Nesna), samt flere profilerte fylkespolitikere, drar hun til Stavanger for å vedta Venstres stortingsvalgprogram og andre viktige politiske uttalelser.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


En viktig læringsarena

Alstahaug Venstre sender en av sine mest profilerte politikere til helgens landsmøte i Stavanger. Hanne Nora Nilssen er èn av nordlands 8 delegater. Nilssen ser mest fram til Sponheims tale på fredagen, men hun gleder seg også til de politiske debattene. "Politisk er Landsmøtet en viktig læringsarena for meg som er ny i politikken, og jeg håper jeg får med meg gode ideer og innspill hjem igjen. Selv har jeg også planer om å entre talerstolen og belyse problemer knyttet til det nye forslaget til lærerutdanning. Jeg håper i alle fall jeg blir gitt anledning til det" sier Nilssen i en kommentar.

Venstre er et innovativt, inkluderende og åpent parti som raskt tar ny teknologi i bruk. Alle kan derfor følge landsmøtet som direkteoverføres på nett. I tillegg live-blogges det hele helgen, og landsmøtesidene oppdateres fortløpende. Følg derfor med på linkene nedenunder!

Linker:

VenstreTV: https://www.venstre.no/politikk/lm2009/
Landsmøtesidene: https://www.venstre.no/politikk/lm2009/
Bildearkiv: http://www.flickr.com/photos/norskevenstre/
Mikroblogger fra landsmøtet: http://twitter.com/venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**