Sommerstemning på høyskolen i Oslo

Venstre går til valg på en offensiv satsning på forskning og høyere utdannelse. For å ta steget inn i kunnskapssamfunnet, er det avgjørende at den frie forskningen får bedre rammevillkår, og at studentvelferden forsterkes. For oss i St.Hanshaugen Venstre er Høyskolen i Oslo et naturlig sted å være tilstede for å sanke stemmer og spre informasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Av: Karl-Arthur Giverholt

Vi ankom campus rundt lunsjtider, og fikk raskt delt ut flyere til rundt halvparten av studentene som hadde valgt å spise utendørs. Vårt informasjonsmateriale var spesielt utformet for å nå frem til studenter, men det viste seg at mange er mer opptatt av politikk som går utover egen hverdag. Flere grupper som satt sammen valgte å ta i mot en enkelt flyer, og lese denne høyt for hverandre, for å spare papir. Dette er en innstilling vi i Venstre setter stor pris på.

artikkelen fortsetter under bildet

Thomas og Torkild deler ut brosjyrer på Høyskolen i Oslo

Foto: Karl-Arthur Giverholt

Mange satt imidlertid fordypet i sitt eget pensum i disse eksamenstider, og tok seg ikke tid til å prate noe særlig med oss. Etter en times tid merket vi at tilflyten av mennesker var litt lav, mange hadde nok allerede avsluttet semesteret, eller foretrukket å gjøre eksamensinnspurten hjemme. Vi valgte derfor å avslutte aksjonen litt tidligere enn planlagt, for å komme sterkere tilbake på Høyskolen når både valgkampen og høstsemesteret begynner for alvor i august.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**