– Vi kan ikkje evaluere sommaren FØR sommaren

– Vi kan ikkje evaluere korleis sommaren var FØR sommaren har begynt, sa Venstres Jan Kløvstad, og støtta rådmannens forslag om å utsette evalueringa av reduserte skjenketider gjennom sommaren til etter at sommaren er over.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Det er lettare å vurdere perioden mai til september i september enn i mai, både når det gjeld vær, føreforhold – og nye skjenketider, sa Jan Kløvstad, som viste til at det blei eit noe uklart vedtak over bordet i bystyret i fjor.

Frps Arne Austenå meinte forslaget om evaluering meir galdt skjenkekontroll enn åpningstider, men det blei tilbakevist av ordføraren.

Sakspapiret kan du lese her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**