Spør om teaterfinansiering

Stortingsrepresentant for Venstre, Andre N. Skjelstad, spør Kunnskapsminister Bård Vegard Solhjell om hvorfor teaterutdanningen ved Høgskolen i Nord-Trøndelag ikke blir behandlet på samme måte som de øvrige teaterutdanningene i landet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

-Når Høgskolen i Nord-Trøndelag mottar 80 000 kroner mindre i støtte per student enn Akademi for Scenekunst ved Høgskolen i Østfold er det grunn til å reagere, sier Skjelstad. – Vi kan ikke akseptere at de rødgrønne svikter Høgskolen i Nord-Trøndelag. Ansvaret for å rydde opp i dette ligger nå hos statsråd Solhjell, sier stortingsrepresentant Andre N. Skjelstad.

-Nord-Trøndelag er i en unik situasjon som har en teaterutdanning i fylket, sier Skjelstad, og viser til at det er kun to andre steder i landet hvor man kan få bachelorutdanning i faget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**