Kjære Venstre-medlemmer i Nordland

Brev sendt fra toppkandidaten i Nordland Venstre til alle Venstrefolk i fylket

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Berit Woie Berg

Foto: Arne B. Vaag

“Nå nærmer det seg valget og det er spennende tider for Venstre. Det er lenge siden vi går inn i et valg med så stor oppslutning over tid. Gjennomsnittet for alle meningsmålingene i 2008 var over 6 %. Dette kan gi oss flere kandidater på Stortinget og forhåpentligvis større oppslutning også i Nordland.. Dette er ikke urealistisk, men det krever innsats i alle lokallag og mobilisering blant medlemmene… Det er ikke lenger slik at en stemme til Venstre er en bortkastet stemme.”

Har du ikke mottatt brevet fra toppkandidat og leder i Nordland Venstre Berit Woie Berg har vi trolig feil kontakt informasjon, ta kontakt med fylkessekretærKerstin Ander-Trønsdal så retter vi dette opp og sender deg skrivet på ny.

Venstre_i_sentrum
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**