– Venstre vil ha fylkesmannen meir i tale

– Det er grunn til å kritisere Fylkesmannen for at miljøvernavdelinga ikkje var med på ei einaste befaring på meir enn 9 år saman med folkevalte i Arendal kommune, sa Venstres Jan Kløvstad i ein replikk til fylkesmiljøvernsjef Reidar Malm i dagens dialogmøte

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


mellom fylkesmannen og Arendal bystyre.

Jan Kløvstad med Venstremerke 1

Foto: Venstre

Venstre reagerte på at fylkesmiljøvernsjefen fleire gongar snakka om “politikerne” i bestemt form fleirtal, utan å nyansere med at det faktisk finst fleirtal og mindretal i mange av sakene. Jan Kløvstad har fleire gonger etterlyst felles befaring med fylkesmannen tidleg i bystyreperiodane, for å kunne sjå både nasjonale føringar og praktisk lokalpolitikk i samanhang.

Reidar Malm bad om orsaking for at han hadde snakka om dei folkevalte i Arendal som ei homogen og einstemmig masse. Les meir i Agderposten.no.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**