– Voss vert midtpunktet

Venstre aksjonerte fredag 29.05.09 for kampanja “4-20-20” på Voss stasjon. – Vossingen er ivrig for jernbana, seier Nestås (Voss Venstre) og syner ei godt utfylt underskriftsliste til “Hordaland”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

42020 Voss 2

Foto: Erlend Horn

Venstre aksjonerte fredag 29.05.09 for kampanja “4-20-20” på Voss stasjon. 3.kandidat Gunn-Vivian Eide, 5.kandidat Runar Mæland og fylkesleiar i Hordaland Unge Venstre Erlend Horn kom frå Bergen, og møtte Knut Olav Nestås frå Voss Venstre på stasjonen. Saman samla dei inn underskrifter, som skal overleverast Stortinget neste tysdag, før Stortinget behandlar NTP.

– Målet vårt er at det skal ta 4 timar å reisa frå Bergen til Oslo innan 2020. Det vil då ta 45 minuttar frå Bergen til Voss, seier Gunn-Vivian Eide og Runar B. Mæland til “Hordaland”, dei er partiet sine 3. og 5. kandidatar i Hordaland.

Sjå “Avisa Hordaland” for fullt oppslag!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**