Refser rådmannen

Venstres Karl Meinert Buchholdt refser rådmann Ola Stene etter at rådmannen plasserte 44 millioner kroner i obligasjoner i strid med regelverket. -Dette er skattepenger og de skal forvaltes på en fornuftig måte, sier Buchholdt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Karl Meinert Buchholdt

Foto: Fotograf Hattrem

-I finansstrategien er dette forholdet beskrevet helt klart. det er to linjer, to ord og fire tall rådmannen må kunne for å forstå reglementet, sier Buchholdt. Dette må en kommuneadministrasjon kunne og det forventer jeg at de gjør, sier Buchholdt.

Buchholdt mener det hele tiden kommer forglemmelser og feil fra administrasjonen, og han mener kommunen må ha større fokus på internrutiner. -Dersom det er slik at administrasjonen ikke selv har forstått at de har plassert penger i obligasjoner så er det et stort problem i seg selv, sier Buchholdt.

Les hele saken i Levangeravisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**