Det kan bli ja til Sigdal

Varaordfører Runolv Stegane V: – God nyhet for Sigdal. Sigdal kommune kan forskuttere ytterligere 40 millioner kroner til utbedring av RV 287. Det skriver fylkesrådmann Matz Sandmann i sin innstilling til fylkestinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Stegane

Foto: Ole Marius Fossen

– Dette er svært gledelig. Rådmannen er også klar på at kommunen kan få tilbakebetalt pengene i perioden 2014-2017. Nå blir det spennende å se om det er mulig å få flertall i fylkestinget for rådmannens innstilling, sier varaordfører både i Sigdal og i fylkeskommunen Runolv Stegane (V)
Fylkestinget skal ta stilling til saken i møte 17.-18. juni.

Fortsatt hard kamp for Sigdalsvegen (oppslag 25.03.09)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**