Valgkampåpning – referat fra leder i Ringerike Venstre

Les referatet fra åpningen, åpningen hvor vår egen kandidat Helge Stiksrud syklet fra Hønefoss til Lier. Tøfft gjort med 55 kilometer på sykkelsetet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Bare en liten tilbakemelding fra valgkampens kick-off 6. juni, og spesielt til dere som ikke hadde anledning til å delta. Fra Ringerike deltok: Helge Stiksrud, Ole-Gunnar Øhren, Frode Haugseth

Og for oss som deltok så hadde vi en fantastisk dag. Noe av det første vi møtte når vi ankom stedet, Renskaug gård, et flott sted, var en uforskammet opplagt Helge Stiksrud, etter å ha tilbakelagt sine 55km på sykkel.

Helge Stiksrud

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Og det var vel ikke overraskende at han ankom i god tid før Buskerud Venstres 1. Kandidat Ulla Nordgaarden, som hadde en snau tredjedel av samme distansen å sykle. Helge har vinnerinstinktet og gir seg aldri! Bare det i seg selv bør også være til stor inspirasjon for alle oss andre.

Vi fikk presentert et veldig godt opplegg, med selvfølgelig en orientering om valgprogrammet og "fanesaker" av Ulla og Helge.

Steinar Haugsvær, fra Venstre sentralt orienterte blant annet om den nye hjemmesiden www.liberal.no, samt andre muligheter for hvordan vi skal nå ut til folket.

Trine Skei Grande hadde en veldig orienterende og slagferdig presentasjon med mange nyttige tips for valgkampen. Vedlegger hennes presentasjon slik at dere andre også kan ta del i og få gleden av denne.

Vi fikk også en presentasjon ved statsviter og valganalytiker Svein Tore Martinsen. Meget interessant og informativt. Men, som de optimistiske Venstrefolk vi er, tar vi dette kun som en orientering og til etterretning. Vi har klart helt andre mål enn hva hans analyser antyder.

Og avslutningsvis så fikk vi en meget festlig presentasjon av Arne Hjeltnes. Han er jo rene "stand-up" komikeren. Her satt latteren løst samtidig som han kom med mange gode poeng og tankevekkere. Salg er salg, og kan Arne Hjeltnes selge norsk laks i Asia så kan vi selge Venstres valgprogram til det norske folk.

Hans presentasjon alene var verdt hele turen, og vi tilstedværende var meget fornøyd med dagen.
Og ikke minst ble vi servert en uforglemmelig lunsj bestående av tradisjonell husmannskost

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**