Glad for at Petter får sin Igor

Stortingsrepresentant Andre N. Skjelstad er glad for at gårdbruker Petter Bjørnli får gifte seg med sin russiske kjæreste Igor Dubasov.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

-Jeg er godt fornøyd med at Petter Bjørnli nå får gifte seg med sin kjære Igor, sier Skjelstad. Etter at den nye ekteskapsloven ble innført i januar, søkte paret Utlendingsdirektoratet (UDI) om å inngå forlovelse. Men Igor Dubasov fikk ikke komme til Norge. UDI nektet ekteskap fordi de mente at Bjørnli ikke kunne forsørge sin utkårede.

Skjelstad spurte Arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen om saken varslet Andersen at han ville stramme regelverket ytterligere inn. -Jeg er godt fornøyd med utfallet av denne saken, men det er veldig galt det statsråden statsråden varsler, nemlig at han vil stramme regelverket ytterligere inn, sier Andre N. Skjelstad.

Les hele saken i Nationen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**