Den samiske historien i Røyrvik og omegn får tilskudd

Fylkeråd Annikken Kjær Haraldsen(V) ber fylkesrådet innvilge Røyrvik kommune et tilskudd på inntil kr 281.800 til sluttføring av prosjektet “Den samiske historien i Røyrvik og omegn”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Annikken Kjær Haraldsen

Foto: Fotograf Hatterem

-Bokprosjektet “Den samiske historien i Røyrvik og omegn” er av nasjonal betydning, det blir den første boka i Norge som på en omfattende måte skildrer sørsamisk kultur og historie i et definert område, sier Haraldsen. -Et av målene for bokprosjektet er å bidra til økt toleranse og forståelse for den samiske kulturen. Boka vil også fungere som et oppslagsverk og være et viktig bidrag i formidlingen av den sørsamiske kulturen i Nord-Trøndelag og det sørsamiske området forøvrig, sier Annikken Kjær Haraldsen.

Les saksutredningen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**