Grønn dag på Grorud senter

Venstre tyvstartet høstjakta, og lokalavdelingen toppet laget med Trine Skei Grande på stand, skriver Lokalavisens journalist. Vi var det eneste partiet på senteret på lørdag, og vi storkoste oss med å møte velgerne.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Trine Skei Grande

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Grorud Venstre har slåss for å hindre at bydelen skulle være den eneste uten pol. Polet kommer. Nå vil de redusere reisetida med tog mellom Oslo og Bergen til 4 timer. Om det blir noen direkteavganger fra Grorud gjenstår å se, spøker Lokalavisen.

– Og skulle dagens målinger slå til vil også Ola Elvestuen komme inn på tinget, sier Linn Beate Kaald Thoresen og deler ut gode ord på grønt papir.
– Vi sloss for å komme inn ved forrige valg. Vi fikk 28 000 stemmer og jeg tror nesten vi håndhilste på samtlige, sier Trine Skei Grande, som i følge Lokalavisen synes den optimale Venstreferien er å få lov til å drive valgkamp.

Se reportasjen med flere bilder!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**