Den tredje vei

Vi lover ikke gull – men grønne skoger!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.

Norsk politikk har flere farger enn rødt og blått. Heldigvis. Det finnes flere alternativer enn sosialisme og høyrepopulisme. Det finnes en tredje vei. Venstre er det eneste partiet som verken er på høyre- eller venstresiden, og som heller ikke retter seg mot noen spesiell religion eller særinteresse. Venstre er Norges frie, grønne og liberale parti.

Ringerike Venstre logo unge venstre

Tredjevei.no er nettsiden til Unge Venstres valgkampkampanje. Her presenterer vi politikken vår, som kjennetegnes av de liberale verdiene. Hvis du vil vite med om hva det vil si å være liberal, kan du lese videre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**