Gledelig at AP snur

Venstres Hans Martin Storø gir Arbeiderpartiet stor honnør for at partiet har snudd i synet på hurtigbåttilbudet i Ytre Namdal.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Hans Martin Storo

Foto: Hilde Holmquist

Stortingsrepresentant Arild Stokkan-Grande(AP) har uttale på et folkemøte at det nye hurtigbåttilbudet i Ytre Namdal som er fremforhandlet av fylkesråd for samferdsel Tor Erik Jensen(H) er helt uakseptabelt og et hån mot distriktet. Venstres Hans Martin Storø gir Arbeiderpartiet stor honnør for at Arbeiderpartiet har snudd i synet på hurtigbåttilbudet i Ytre Namdal.

-Jeg tar det som en selvfølge at når slike personer i Arbeiderpartiet uttaler seg så bastant så har de nødvendige fullmakter i ryggen. At de har partiet med seg i denne snuoperasjonen som jeg forventer nå vil skje, sier Storø. Denne saken har Storø fulgt med i nærmere et år. Den ble første gang behandlet i fylkesstyret i Nord-Trøndelag Venstre høsten 2008.

Storø forventer nå at Arbeiderpartiet tar de nødvendige initiativ for at hurtigbåtsaken blir behandlet på nytt i fylkesrådet. -Venstre er et miljøparti, samtidig som det er et kollektivparti, sier Storø. Han mener fylkesrådet har handlet korttenkt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**