Venstre dro i gang valgkampen i Rakkestad på lørdag

På lørdag startet Venstre sin valgkamp i Rakkestad med stand på Torget i Rakkestad. 1. kandidat Rita Sletner var på plass. Det var også 2. kandidat Sindre Mork som kom med Valgmobilen fra Moss.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Fem uker før Stortingsvalget startet Venstre sin valgkamp i Rakkestad. Mange kom innom og for å slå av en prat. — Jeg liker godt å stå på stand og treffe folk. Man får nye impulser når man treffer velgerne og vi har muligheten til å forklare vår politikk sier leder i Rakkestad Venstre Jan Tore Gjøby. — Vi håper mange kommer innom standen vår i ukene frem mot valget, fortsetter han — vi vil være på torget hver lørdag frem til valget.

For å gjøre valgkampen mest mulig miljøvennlig kjørte 2. kandidat Sindre Mork el-bil fra Moss. – Det viser at det er mulig for folk å tilpasse seg klimakrisen selv om man lever et aktivt liv, sire Mork – men vi trenger ennå bedre tilrettelegging for å skape et lavutslippssamfunn hvor alle kan bidra.

Valgkamp i Rakkestad

Foto: Jan Tore Gjøby

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**