Sju grunnar til å skifta regjering

I dag har eg høyrt på dei raudgrøne partileiarane si felles pressekonferanse i Saras Telt i Oslo. Det er sannsynlegvis det mest keisame eg har gjort heile sommaren, blogger Runar Mæland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Penn og papir

Makan til uforpliktande, tåkeleggjande tomprat har eg knapt nokon gong høyrt frå politikarar, og det seier jo sitt. Regjeringspartia manglar visjonar for framtida til Noreg – det einaste argumentet dei bruker for at dei framleis skal ha makt, er at alternativet er verre.

Runar

Men dei klarte ikkje å overtyda om det, heller. Partia la fram sju grunnar til fortsatt raudgrøn regjering. Med lett omskriving blir dei langt sterkare argument for at landet fortener ei betre regjering enn dei siste fire åra. Det er framleis nokså keisamt, men alle punkta melder faktisk om kursendring. Dei er inspirerte av Venstres program, og kan enkelt gjennomførast i ei samarbeidsregjering med H og KrF.

Se alle punktene her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**