Ønsker lik teaterbehandling

Venstrepolitiker André N. Skjelstad gir ikke opp kampen om lik behandling av landets teaterutdanninger. Nå utfordrer han førstekandidatene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

Skjelstad har tidligere statsråd Tora Åsland med forskjellsbehandlingen, og utfordrer nå førstekandidatene fra Ap, Sp, SV, KrF, H og Frp i Nord-Trøndelag om å stille seg bak kravet om likt tilskudd til teaterutdanningene.

Høgskolen i Nord-Trøndelag får 39.000 kroner i tilskudd per student på teaterutdanningen, mens Akademiet for scenekunst ved Høgskolen i Østfold får 119.000 for hver student. Begge studiestedene tilbyr bachelorutdanning. -Teaterutdanningen ved HiNT er et unikt tilbud, og som trenger lik økonomisk støtte som de øvrige teaterutdanningene, sier Skjelstad.

Les hele saken i Trønderavisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**