Bring Senterpartiet tilbake til sentrum Vigdenes

—Det er uaktuelt for Venstre å dreie regjeringssamarbeidet i politikken mot den rødgrønne sida, sier Håkon Alstadheim, stortingskandidat for Venstre. I Stjørdalens Blad 8 august gikk Senterpartiets Ivar Vigdenes ut og oppfordret Alstadheim om å bidra til å orientere partiet mot det rødgrønne regjeringssamarbeidet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Hakon Alstadheim

Foto: Venstre

-Venstre vil kaste den sittende regjeringen og vi vil ha et anstendig borgerlig alternativ bestående av Venstre, Høyre og Kristelig Folkeparti, sier Alstadheim. Han mener de tre partiene har samarbeidet godt før og kan stå for en felles politikk for bedre miljø, mer satsning på kunnskap og nyskapning i næringslivet og en mer treffende sosialpolitikk. Den politiske avstanden er for stor til at Venstre kan delta i regjering sammen med Fremskrittspartiet.

Sosialdemokratisk system-tenking og Frps statlige stykkpris på alt mulig, gir mye av det samme resultatet: Mindre hensyn til individuelle behov. Dårligere tilpassing til lokale forhold. Ta gjennomføringen av NAV-reformen som en lærepenge før vi går i gang med helse- og velferds-reformen.

-Nord-Trøndelag trenger en moderne utvikling, for eksempel må vi legge til rette for hurtigtog fra Trondheim til Steinkjer, sier Alstadheim. – Venstre går også til valg på større og sterkere kommuner for å styrke lokaldemokratiet og for å trygge velferdssamfunnet, sier Alstadheim. —Vigdenes og Senterpartiet ønsker ikke å endre kommunestrukturen og står i veien for lokaldemokratiet og fortsatt utvikling av velferdssamfunnet. Vigdenes vet godt at store nye oppgaver til kommunene krever sterkere kommuner. Alternativet er mer administrasjon og mindre demokratisk deltakelse. Venstres kommunereform betyr færre rådhus og flere sykeheimer, sier Alstadheim. Til slutt oppfordrer han Senterpartiet til å vende nesen tilbake til det politiske sentrum etter 4 år i en rødgrønn spagat. Hjelp til med å sette et sentrums-stempel på utviklinga framover Vigdenes!.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**