Ny framgang for Venstre på meningsmåling i Nord-Trøndelag

For andre gang på en uke går Venstre fram på en meningsmåling i Nord-Trøndelag. Venstre får 5,1 prosent på en meningsmåling Norfakta har gjort for Adresseavisen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

Venstres stortingskandidat Andre N. Skjelstad er godt fornøyd med målingen. -Dette er en god måling for Venstre, som ikke har tradisjon for å få uttelling på målingene så tidlig i valgkampen. Jeg er godt fornøyd med at dette er andremeningsmålingen i løpet av en uke som viser framgang for Venstre, sier Skjelstad.

I tillegg til feltet jeg har hatt ansvar for som partiets sosialpolitiske talsmann, har jeg tatt opp mange nordtrønderske saker. Jeg mener jeg har gjort en god jobb for fylket vårt, sier Venstrepolitikeren. Han vil spesielt jobbe for å bedre vilkårene for landbruket, og for å forbedre dagens samferdselstilbud med hurtigtog mellom Steinkjer og Trondheim og en helhetlig opprustning av Rikevei 17 mellom Steinkjer og Namsos. -Samferdsel er en viktig faktor for å modernisere Nord-trøndelag, sier Skjelstad. Videre vil Venstres valgkamp i stor grad handle om å sikre gode lærere til barna våre og gode rammevilkår for næringslivet, avslutter Andre N. Skjelstad.

Meningsmålingen
Venstre 5,1 prosent – fram 0,8
AP 38,1 prosent – tilbake 1,9
SP 15,6 prosent – tilbake 0,7
FrP 21,3 prosent – fram 6,4
SV 6,0 prosent – tilbake 5,5
KrF 4,1 prosent – tilbake 0,6
Høyre 8,2 prosent – fram 1,3

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**