Valgkampen igang!

– Dette var moro, sier Jon Julius Sandal, nestleder i Grorud Venstre etter valgkampens første lørdag på stand på Grorud senter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Med knallgrønne t-skjorter og parasoll møtte vi folk på Grorud med et solid miljøbudskap. Det er ikke olje vi skal pushe, det er kunnskap! Det er kunnskap vi skal leve av i fremtiden, og da må vi ha en god skole og satse på forskning.

Grorud Venstre

Foto: Sandal

Grorud Venstre skal ha stand på Grorud senter hver lørdag frem til valget. Vi kommer også til å være til stede på Ammeruddagene og ved Granittrock. Dessuten kommer vi til å dele ut materiale i de fleste av bydelens postkasser og på t-banestasjonene om morgenen. Vi skal også arrangere husbesøk, slik at du kanskje får besøk av en av Oslo Venstres toppkandidater til Stortinget.
Spør oss om hva du vil!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**