Lavmål av SV

Venstres stortingsrepresentant fra Nord-Trøndelag, Andre N. Skjelstad, synes SVs Trond Martin Sæterhaug synker ned på et lavmål i Namdalsavisa hvor han stempler Venstre som tvilsom i regjeringsspørsmålet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

-Venstre står bom fast på velgergarantien om å holde Fremskrittspartiet utenfor regjeringskontorene. Jeg merker meg at Sæterhaug er med på å spre løgner og usannheter, uten først å sjekke sannhetsgehalten, sier Skjelstad.

Klassekampen skrev lørdag at Venstre bryter sitt eget løfte og åpner for en Frp-regjering. Venstre-leder Lars Sponheim sier til NTB at han er blitt fullstendig feilsitert i avisen, og at Venstre kommer ikke til å sitte i en regjering med Fremskrittspartiet, eller til å bidra til å få en slik regjering stablet på beina.

Venstre kommer ikke til å sitte i regjering sammen med Fremskrittspartiet», heter det i den skriftlige garantien. Videre heter det at «Venstre ikke vil være noe støtteparti i Stortinget for en regjering hvor Fremskrittspartiet deltar», og «at Venstre ikke vil støtte dannelsen av en regjering hvor Frp er med.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**