Klima: Vi har oppnådd for lite

Gunnar Kvassheim tar kritikken fra NITO-oresident Marit Stykket på alvor og innrømmer at vi har oppnådd for lite i klimapolitikken så langt. Han håper at klimaspørsmålet vil bli langt mer sentralt i valgkampen framover.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Foto: Tore Nilsen

– Er det noe som er helt sikkert, så er det at vi ikke har gjort nok. Det er et felles ansvar som alle som har hatt politisk makt de siste ti årene må bære. Vi må være åpne for å bli kritiserte, sier Kvassheim til VG-nett.

Kvassheim ønsker at klimaproblematikken blir løftet høyere opp på dagsorden i resten av valgkampen.

– Nå har vi mulighet de siste ukene til å sette klima på dagsorden. Men da må også Erik Solheim komme på offensiven. Han er svært potent på den internasjonale arenaen, men kastrert på hjemmebane, sier Kvassheim til VG Nett

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**