Stjørdal tapte kampen

Regjeringen har bestemt seg for å etablere politiutdanningen i Stavern. — Jeg er skuffet over gjennomslagskraften fra de rødgrønne representantene i regjeringen, sier stortingsrepresentant André N. Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

—Vi får ingenting under den rødgrønne regjeringen. De har ikke troen på Midt-Norge, sier Skjelstad.

—Jeg er veldig skuffet over gjennomslagskraften fra de rødgrønne representantene i regjeringen. Nord-Trøndelag har to statsråder og en parlamentarisk leder, men det virker som de taper enhver lokaliseringskamp, mener Skjelstad. Han sier han har jobbet i to år med å forsøke å få utdanningen til Stjørdal, og har vanskelig for å tro at kampen er tapt.

Les hele saken i Trønderavisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**