Kunnskap for framtida

21.august arrangerte Stange Venstre skolepolitisk debatt i Stange bibliotek.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Professor Thomas Nordahl utfordret politikerne til å fokusere på kjerneutfordringene i skolen. Trøsten for fattige lokalpolitikere er at en verdensomspennende undersøkelse viser at det er å gi læreren muligheter, etter- og videreutdanning og frihet i jobben sin gir de beste resultater for skolen. Odd Einar Dørum fulgte engasjert opp med hovedpunktene i Venstres skolepolitikk, som var svar på utfordringene Nordahl ga.

Odd Einar Dørum skoledebatt

Foto: Lars Magne Mauset

Deltakere ellers i panelet var fylkesråd for utdanning, Aasa Gjestvang (Sp), Erik Ringnes (V) og ordfører Nils A. Røhne (Ap). Temaer var: Viktigste utfordringer for norsk skole, økt fokus på forskning, fokus på flere lærere og etter- og videreutdanning av dem og frafallsutfordringene i norsk skole.

Mange oppmøtte fikk høre på en kunnskapsrik debatt som virkelig kan bær frukter

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**