Monica Sik Holm reiser til London

Ringerike Venstres ungdomskandidat, som har vært fast representant til Kommunestyret og medlem av Hovedkomiteen for miljø og areal, reiser til London for videre studier innenfor sang og musikk. Monica har vært en flittig møtende representant i det politiske miljø på Hønefoss, selvom mye av hennes tid har gått til hennes brennendene store engasjement innenfor sang og musikk og innsamlingsaksjoner til gatebarn i Romania.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Ringerike Venstre vil med denne hilsen ønske henne lykke til med studiene, som antageligvis, varer i tre år frem i tid. Men samtidig gleder vi oss til å se henne i bresjen for nye saker for ungdom i fremtiden. Du er hjertelig velkommen til å ta i et tak for lokalsamfunnet vårt når du vender nesen hjem igjen og vi gleder oss spesielt til du skal synge og spille på Venstres stand på lørdag 5. september til Innflytterdagen på Hønefoss.

Roar Olsen 2

Foto: Karen Kragholm Lien

Ny representant i Kommunestyret og i Hovedkomiteen for Miljø og Areal blir første varamann Roar Olsen. Roar har også blitt vararepresentant i Sakkyndig ankenemd for eiendomssaker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**