Valgkampens avgjørende fase på Hamar – spesielt togaksjonen mandag morgen

Vi går straks inn i valgkampens siste uke! Blant annet mandag blir en begivehetsrik dag på Hamar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Mandag 7. september blir en hektisk dag for Venstre på Hamar! Hamar Venstre stiller opp på Hamar stasjon for å nå mange pendlere mandag morgen 7. september! Fra og med avgangen kl. 06.45 mot Oslo vil Venstre bli godt synlige med sitt engasjement for kollektivtrafikken og jernbanen. Den siste avgangen hvor vi bidrar med vår del av markeringen, vil være 08.10-toget til Røros. Da vil vi ha markert oss overfor av- og påstigende passasjerer ved totalt seks togavganger mot sør, mot nord og mot Østerdalen!

Hamar Venstes frontfigur Stein Frøysang, som selv er pendler, er det dessuten gode muligheter for at vil være synlig med vårt budskap i forbindelse med 6-toget mot Oslo. Vi kommer tilbake med mer informasjon her. Møt opp alle som vil slå et slag for toget!

På kvelden – fortsatt mandag 7. september – deltar Erik Ringnes på et debattmøte i regi av NHO innlandet om kompetanse og rekruttering. Stedet er Hydranten og tiden som er satt av er kl. 1900 – 2130.

Fremdeles er det ikke for sent annet å gjøre en innsats, meld deg gjerne på [email protected]

Vi viser også til kalenderen for Hedmark Venstre. Hamar Venstre vil komme tilbake med oppdateringer om programmet fremover!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**