Vil ha kjærlighetsvisum

Venstre vil gi nordmenn som finner kjæreste i utlandet tid til å finne ut om forholdet er noe å satse på. -Vi mener at mennesker faktisk kan bli glad i andre helt uavhengig av landegrenser, sier Helge Solum Larsen som er stortingskandidat for Venstre, til NRK.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Helge Solum Larsen

Foto: Frode Kleppe

Han viser til Venstres program der det tas til orde for innføring av et såkalt “kjærlighetsvisum” for personer som kommer fra land utenfor EØS området. Disse får i dag kun tre måneders turistvisum, og det gjør det ofte vanskelig for par som ønsker å prøve ut sitt forhold før de gifter seg.

Venstre vil innføre et kjærlighetsvisum på 12 måneder.
Kjærlighetsvisumet skal gi både arbeids og oppholdstillatelse for personer utenfor EØS. Søknaden må gjøres fra hjemlandet til den som flytter til Norge.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**