Valgkamp-fest på lørdag i Hønefoss

Lørdag er det duket for nok en ny innflytterdag med tusentalls av potensielle Venstrevelgere i sentrum av Hønefoss. Lokallaget skal i så måte ikke ligge på latsiden med trekke inn alle venstrefolk til å bemanne standen i Sentrumskvartalet. Vår egen Monica Sik Holm skal stå for de musikalske strofer og underholde alle de besøkende

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Det er en stor dag på Ringerike i helgen og alle gleder seg til å brette opp ermene og spre det glade og gjennomtenkte Venstre.budskapet. Mange politiske diskusjoner blir det nok med velgerne, selvom vi tradisjonen tro har hatt mange samtaler med forbipasserende så langt, som gjerne snakket lokalpolitikk med våre folk på Venstres stand. Vi skal gjøre oss bemerket og gleder oss til denne store lørdagen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**