Abid Raja skapte god basketballstemning

Rett etter samtaler med velgere på Coop Mega tok Abid Raja i mot 10-15 barn og ungdommer som hadde møtt opp for å spille basketball på banen utenfor den nye ungdomsskolen på Ask. Se bildene fra det uhøytidelige sportsmøtet…..

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

basket 1

Foto: lpn

De aller ivrigste hadde til og med møtt opp på Coop Mega for å se når Abid var ferdig med å snakke med voksne velgere. De ble ikke skuffet. Abid måtte avbryte både intervju med avisen og samtaler med velgere for å stille opp for de unge som hadde møtt opp. Og, Abid Raja hadde ingen problemer med å dra i gang basketballspillet med barn og ungdommer fra Gjerdrum – samt med Gjerdrum Venstres høyst variable kompetanse på området.

På det sportslige planet glimtet både Abid Raja og Gjerdrum Venstres Vidar Skogvoll til med gode basketballtakter, men det gjorde også flere av ungdommene. Abid brukte samtidig anledningen til å gi litt grunnopplæring, samtidig som han ivaretok dommerrollen på en utmerket og fair måte.

basket 10

Foto: lpn

basket 5

Foto: lpn

basket 3

Foto: lpn

basket 7

Foto: lpn

basket 2

Foto: lpn

basket 6

Foto: lpn

Flere av ungdommene ga til slutt uttrykk for at de håpet Venstre ville vinne valget, men ikke alle var helt enig i det. Men poenget var at alle ville være sammen om å spille basketball – så sånn sett var de tilstedeværende vitne til intergrasjon i praksis!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**